Posamezniki in podjetja imamo vedno znova potrebe po poštnih storitvah. 

Slovenija je na srečo tako majhna, da večina pošilj pride do naslovnika v roku enega dne. Seveda ekspresna dostava pošiljk oziroma raznih paketov lahko traja tudi le nekaj ur. Vseeno pa se lahko večkrat zgodi, da ljudje oziroma podjetja potrebujejo dostavo (http://www.kurircek.si) paketov po EU, kar pomeni, da so te države veliko bolj oddaljene. Evropska unija je sestavljena iz 28 držav med katerimi je načeloma 
prost promet z ljudmi, ponekod pa tudi s transportom. Vse je odvisno od tega, kam paket pošiljamo. Vsekakor pa je v primeru pošiljanja paketov v EU najbolj priporočljivo, da izberete dostavno službo, ki omogoča direktno dostavo. 

Kaj pomeni direktna dostava paketov po EU?

Direktna dostava paketov po EU pomeni, da pošiljatelj izbere kvalitetno dostavno službo in ji preda paket. Slednja bo paket dostavila na naslovnika v vseh državah EU brez tako imenovanih vmesnih postaj. Kako? Pošiljanje po navadni pošti namreč velikokrat paket prestavlja iz kraja v kraj, kar celotno pošiljanje podaljša in poveča se možnost, da se paket kjerkoli izgubi. Direktna dostava paketov po EU pa pomeni, da dostavna služba pripelje paket direktno na naslov.

Dostava pošiljk po EU seveda mora biti kvalitetna. Poštnina se zaračunava na podlagi oddaljenosti ter seveda teže paketa. Pošiljko nato brez težav in dodatne administracije dostavna služba pripelje direktno do naslovnika. Gotovo je to za ljudi, ki skrbijo za pošiljko, to najboljša ter najbolj preprosta izbira. 
Ne glede na to, za katero dostavno službo se odločite, vedno znova dobro premislite, kaj je za vašo pošiljko najboljša izbira. Odgovorite si na vprašanja, kot so 'kdaj mora biti pošiljka pri naslovniku', 'koliko tehta pošiljka', 'ali je naročilo nujno' ter seveda številna druga vprašanja, ki so pomembna pri pošiljanju. Tako boste lažje izbrali primerno dostavno službo.



Leave a Reply.

    Author

    Write something about yourself. No need to be fancy, just an overview.

    Archives

    January 2014

    Categories

    All